ثبت بنیاد حامیان دانشگاه یزد

مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه یزد با اعلام این خبر گفت: این بنیاد با هدف بهره‌گیری از توانمندی‌های مادی و معنوی خیرین اعم از دانش‌آموختگان، علاقه‌مندان، واقفان، انجمن‌ها و سازمان های عمومی و خصوصی به منظور تقویت و گسترش کمی و کیفی دانشگاه یزد تاسیس شده است.

دکتر محمدرضا فاضل با اشاره به زمینه های مختلف فعالیت‌های این بنیاد، حمایت از دانشجویان واجد شرایط دانشگاه یزد به منظور توفیق در تحصیل و دستیابی به مدارج علمی بالاتر و همچنین تشویق پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزیده و تخصیص جوایز به نام مشاهیر دانشگاه یزد و شخصیت‌های مورد تصویب هیأت امنا را از آن جمله دانست.

به گفته وی، کمک به جذب دانش‌آموختگان برجسته کشور برای عضویت در هیأت علمی دانشگاه یزد و جذب داوطلبان برجسته ورود به آموزش عالی کشور به دانشگاه یزد به ویژه داوطلبان یزدی از دیگر محورهای فعالیت این بنیاد است.

دکتر فاضل خاطرنشان کرد: این بنیاد پروژه‌های کارآفرینی و هرگونه تعامل سازنده بین دانشگاه با صنعت، تجارت و جامعه را نیز حتی الامکان تحت پوشش و حمایت خود قرار خواهد داد.